First Ruski Yang Tak Sedap | downgila

Monday, June 20, 2011

First Ruski Yang Tak Sedap

Gua dah lama tak 'into' scene maggi ni. Tapi baru baru ni disebabkan gua nak saving sikit time short sem, gua beli la maggi Ruski. Ruski ni biasanya sedap. Paling sedap dalam banyak banyak ruski adalah ruski perisa tomyam. Tapi haritu time gua saja saja nak try perisa baru. Tomyam KAW. Gua harapan tinggi la ingatkan lagi pedas. Bila gua buat, dah masuk perencah semua, makan, rasa tak sedap langsung! Masam gila macam asam boi. Tak sedap langsung sampai gua jadi panas baran. Rasa nak pergi kat tauke ruski, pegang muka dia ckap kuat kuat. Ruski kau yang kali ni tak sedap langsung!!! Rasa macam IBLIS!
Diperkaya dengan nutrien abah kau!

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...