MCA dan Mercun | downgila

Thursday, June 23, 2011

MCA dan Mercun

Lu orang tak rasa mercun papan sekarang bunyi macam dah down ke? Dah tak ada kick. Telinga tak berdesing. Balut tak padat. Dengan mercun bola gua rasa dah cicir jauh. 


Dulu time gua kecik kecik beraya kat kampung, bakar sebiji dah boleh buat halau kera dalam 2 jam setengah kat kebun durian kat kampung gua. Sekarang ni kalau bakar, gua kena gelak dengan kera. Tak patut anak melayu ada prinsip macam gua ni kena gelak dengan kera.


Jadi gua harap MCA dan DAP dapat ambil berat sikit la pasal hal ni. Kalau boleh buat seminar, kita buat seminar. Jangan tahu nak makan duit rakyat tapi kualiti mercun kelaut.

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...