GUA MARAH!!! | downgila

Wednesday, July 06, 2011

GUA MARAH!!!


Pagi tadi gua bangun tidor je member gua halo halo gua mintak ambik dia dekat stesen Universiti depan UM ni. Gua bangun mandi pastu terus pergi kat ninja gua, Ninja gua model Kriss Modenas, tapi gua nak panggil ninja jugak, baru semua orang kucar kacir. Gua sampai dekat ninja gua, gua nampak kedudukan dia tak sama macam gua parking semalam. Gua dah rasa lain macam. Read More..

Bila gua duduk atas ninja gua, gua memang dapat rasa kelainan dia, memang ada orang usik ninja gua ni. Gua tengok dekat side mirror, ada calar calar, Throttle gua pun macam teruk kena sagat. Ni yang gua tak berkenan ni. Haritu dah la jatuh. Ni jatuh lagi.

Dari apa yang gua dapat kesan, ninja gua mungkin jatuh ke side kanan, ada kesan jatuh dekat tempat pijak kaki tu, entah apa nama omputeh dia. Throttle macam rosak, sidemirror calar calar. Gua saspek ni mamat MASUM duduk satu blok dengan gua, yang jeles dengan gua punya ninja yang carik pasal ni. Maklum la, dia pakai wave je. Gua pakai ninja, mana tak jeles

Kepada semua player MASUM yang duduk kolej gua dan menaiki motor WAVE, sila berjaga jaga, gamepoint dah panas baran, jumpa terus gua shoot. Gua pun dah start makan telur ayam kampung separuh masak ni.

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...