'ART' PLANKING YANG PINCANG | downgila

Sunday, July 24, 2011

'ART' PLANKING YANG PINCANG


Gua paham la sekarang ni Planking ni memang tengah trending. Gua pun ada rasa nak buat bila tengok Lelaki Taiping buat planking masa dia pergi buat kos work kat Terengganu. Planking ni setau gua---

1) Lu carik tempat yang agak agak best, pastu meniarap bagi flat 90 darjah
2) Err..Tak ada dah step kedua.

Senang kan. Tapi nak menguji ke-true-an Planker tu, dia kena meniarap dekat tempat yang lagi public. Maksudnya ramai orang la. Lagi public, lagi true. Tapi, pada gua kutu kutu kat atas ni bapak bangang sial. Sori klau bader yang dalam pic tu terasa. Tapi gua rasa lu orang tetap bengap. Kenapa? Read more

1) Gua rasa sekutu-kutu gua pun gua tau lantai tu tempat orang pijak. Tahi anjing, tahi kucing, segala jenis tahi orang pijak, Kotor. So? yang lu orang meniarap+cium lantai tu dah kenapa? Bengap Bengap 

2) Nak publisiti pun agak agak la. Pergi la planking dekat atas bumbung ke, atas monumen ke, ni atas lantai, Otak jangan la letak dalam dompet. Memalukan la sial. Bengap Bengap

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...