BLOG GUA TERSENARAI KAT SINI? | downgila

Friday, August 19, 2011

BLOG GUA TERSENARAI KAT SINI?


Haritu gua try la submit blog gua dekat thebdesign ni nak try la entah entah ada orang suka design blog gua, pastu blog gua di-accept pulak. Untuk pengetahuan, bader yang run thebdesign ni power jugak bab design. Ada masa gua blank memang gua tanya dia. Sifu habis. Blog ni punya owner melayu. So tak ada issue la dia terima blog gua. Sekarang blog gua no 2 kat sini. Sesiapa yang belum vote boleh pergi vote dekat SINI


Lepas tu, gua try la submit kat sini pulak. Yang ni international pulak. Beberapa hari lepas gua submit, gua tengok dah diterima dan disebabkan ni yang international dan mostly blog kat sini dari mat saleh, diorang tak paham apa gua tulis. Dia terima totally based on design la agaknya. Yang gua tak tahan, ayat dekat description blog gua tu

This blog seems like promising more entertainment, still have to figure it out though what this blog is about.

HAHA! macam faker ayat dia. Still have to figure it out what this blog is about? like whaaaat?? Blog gua bukan Blogserius pun nak Entertainment!! haha. More like personal. Ohh..Untuk glitterburned ni, Rate dekat SINI

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...