SEMESTER 5 | downgila

Tuesday, October 18, 2011

SEMESTER 5


Gua rasa dalam banyak banyak semester gua dekat UM ni, semester ni la yang paling jahanam. Gua masuk kelas sepatah haram tak paham. Gila banyak formula. Gua rasa macam dah tak seronok belajar. Dan tak 'hepening', dah tak true, dah tak ada jiwa. Dulu kalau masa sekolah sampai PASUM, gua seronok belajar. Lagi lagi masa dekat sekolah. Bila ada je benda baru yang cikgu gua ajar, gua macam

"Ohhh....macam ni. Patut la menda ni macam ni..patut la bla3", macam gua eksaited dapat tahu macam macam. Bila gua jalan jalan keluar bandar, gua rasa macam power sebab banyak dah tahu macam penerangan yang cikgu bagi.

 Kenapa bila dalam tren kena berdiri kuat sebab ada inertia apa entah nama tu semua. Bila lepas jogging, kenapa tak boleh berhenti teros, nanti boleh kejang tu semua. Gua rasa keseronokan belajar tu. Sebab tu dekat sekolah result gua ngetop. Bukan la gua nak bangga.

Tapi sekarang, gua tak tahu apa yang ada dekat skrin depan gua. Yang ada hanyalah formula formula yang macam iblis punya banyak. Semua guna formula. Kadang kadang gua tertanya tanya diri sendiri.

"Kejadah apa guna mende ni dalam hidup aku???"

Gua pergi kelas, hafal formula bodoh, masuk value dalam exam, lepas tu lupa. Baik tak payah belajar.

Tolong la siapa siapa bagi gua kata kata semangat sikit sebab gua dah tension gila babi 2 3 hari dah tak 'into' study ni. Gua serius. Bak datang kata kata yang boleh mnyebabkan gua rasa semangat balik.

..................................................................................................................................................................

Lagu ni sangat kena dengan situation gua.


Sum 41 - Angels With Dirty Faces

 Sum 41 - Angels With Dirty Faces .mp3
HAKCIPTA TERPELIHARACRACKFIVE

I need this to get me through
can't resist, don't want to
believe it I know it's true
can't beat it, don't want to try

A perfect hell!

It's more to me than you ever will know
down here where the rest of us fell
waste away nothing left to show
while I'm in this perfect hell

obsession has begun
possessed by destruction
how did I get so low
believe me no one knows
sometimes I can't hold on
and no one can help me

now it's got a hold of me
I don't think I can make it through this
now it's got a hold of me
the less I do the more it makes no sense

I'm walking pollution who's drained by delusions
on the verge of destruction I cave in to abduction
thin blood I'm bleeding my pulse won't stop racing
just as my heart explodes

no chance that I could win
too hard to not give in
I just don't feel the same
cause I'm the one to blame
sometimes I can't hold on
and no one can help me

now it's got a hold of me
I don't think I can make it through this
now it's got a hold of me
the less I do the more it makes no sense

I need this to be myself
it feels like I need some help
it's too late to save myself
or it's just in my head

now it's got a hold of me
I don't think I can make it through this
now it's got a hold of me
the less I do the more it makes no sense

now it's got a hold of me
I don't think I can make it through this
now it's got a hold of me
the less I do the more it makes no sense

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...