AMACAM TEMPLATE JAMBU I? | downgila

Thursday, October 20, 2011

AMACAM TEMPLATE JAMBU I?


Hi uolss...Entah kenapa semalam i jadik gedik gitu nak tukar template i. I dah muak tengok header blog lama i tu. Rasa gewli. So semalam ubah ubah code sikit jadik la macam sekarang ni. Amacam? Uolss sukew tak? I suka gila. Sekaraang i tengah senyum pastu tengah nyanyi lagu Hazama gitu. Berterabur juga senikata dia.

Tapi i tau mesti uolss ramai tanya kenapa post ni gambar jejaka jejaka mantaps dekat atas tu? Sebab i rasa diorang jambu la. So kena la dengan template jambu i ni. PINK KALER GITU NYAH! Uolss bagi komen sikit dekat template i noks!

UPDATE - Selepas 12 jam gua pakai gua tengok jadik baran pulak. So gua tukar la balik


Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...