REAL STEEL BRRIP DOWNLOAD | downgila

Friday, October 21, 2011

REAL STEEL BRRIP DOWNLOAD


Hari hari gua online penuh dekat twitter, FB, frenster, semua cakap pasal cerita ni. Gua jadi tak senang duduk. Rata rata semua yang dah tengok semua cakap macam cerita ni best nak mati punya. Antara selebriti selebriti yang gua nampak bagi review :

"Besttt gilaaaa. Tak menyesal tengok..Serius" -Aaron Aziz

"Kalau aku boleh kapel dengan cerita ni dah lama aku kapel dah" -Ungku Asyraf Aznil

"Gua tengok cerita ni bila dah habis gua ingat gua dekat syurga" -Afif Fadhuli

"Aku PAUSE porn sebab cerita ni" -Shahrur "Popo" Roseley

Disebabkan gua dah tak tahan dengan tekanan tekanan dan review review yang mantap, gua pun bergegas ke mid untuk menengok cerita ni. Lepas solat jumaat terus gua gerak. Menemani gua adalah 3 orang member gua, Waffle, Track And Field (TNF), dan ODE. Pelik pelik juga nickname member member gua. Sekali dengar tak tau laki ke perempuan.

Tiket pukul 3, wayang ni versi HD, nak tengok 3D tak mampu. 

Sebelum masuk wayang gua sempat melantak McD punya quarter pounder tu sebab sekarang tengah ada promotion murah kan. Gua kena saving sikit la sekarang. Untuk mengelakkan cukai kerajaan tersayang, gua take away tapi makan jugak dekat situ, punya nak cepat sampai straw lupa amek. Gua rembat je straw bader mana entah yang duduk sebelum gua tadi. Barai barai..

Masuk wayang tengok gambar gila lawa. Memang puas hati. Sepanjang cerita tu, memang gua khusyuk gila tengok. Tapi ada juga part part yang menyentuh hati. Tapi disebabkan gua jejaka yang serius. Memang sepanjang cerita gua bermuka serius. 

Bukti? TNF sempat curik curik ambil gambar gua masa tengok wayang. Gua serius sangat sampai tak sedar. Mungkin jugak disebabkan oleh kepantasan pergerakan TNF tu gua tak perasan. Sungguh taktikal si TNF ni. Lagi lagi bila dia didampingi oleh Waffle.

Kelihatan gua serius sepanjang cerita


Ni pulak masa robot tengah lawan. Gua tersenyum tengok sebab terharu robot tu kena belasah still boleh bangun. Kagum

So apa gua nak cakap, cerita ni sangat mantap dan kalau ada yang belanja gua, gua nak tengok sekali lagi. Dan kalau nak tengok, sila tengok yang HD..Gambar macam gampang lawa.

Rating gua bagi kalau gua letak Lord Of The Rings 10/10, Fright Night 2/10...Cerita ni 9/10....

9/10!!!

Fright Night punya review sila baca SINI. 14 tahun punya bodoh punya cerita. King of bodoh


Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...