Pancut Dalam Telinga III | downgila

Wednesday, January 11, 2012

Pancut Dalam Telinga III

Gua tengah exam ni, takda masa sangat nak menulis so gua buat Pancut dalam telinga 3 la.. Kali ni memang awesome. Kalau boleh pakai headphone lepas tu tengok video 1st tu dalam 720p. (HD). Enjoy..

Video 1st memang awesome, gua tengok macam "Lahanat kreatif mat saleh zaman sekarang!!"

Video kat dalam

Kali ni lain. Play ni dulu 4 saat. Gua rasa yang ni pasang volume dia bagi full. Yang video no 2 tu jangan full volume. ni bg HD


Baru play ni.





Notakaki : Thanx Cina for the tip

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...