Otak Gua Bergeliga | downgila

Friday, November 04, 2011

Otak Gua Bergeliga


Okeh macam ni. Katakan gua yang kacak ni ada akaun Twitter. Nama akaun twitter gua HeyAzwan. Haaa. Lu orang kenal ke gua? Lu orang tau gua macam mana? Katakan pulak nama twitter gua Rosmah Binokular. Lu orang kenal ke gua? Lu orang tau ke gua macam mana? Kalau nama twitter gua Kushairi Jantan. Lu orang kenal ke gua? Lu orang tau ke gua macam mana.

Last last nanti yang mana kenal gua je tau gua macam mana. Itu pun tak payah pakai Twitter pun diorang dah tahu nak cari gua kat mana. Kalau susah sangat pun diorang call gua tanya gua dekat mana. Kah Kah Kah! Bergeliga betul otak gua ni. Patutnya gua jadi menteri. Kah Kah Kah

......

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...