Pengalaman Gua Di Alam Shah : Porno Petaling St. | downgila

Sunday, October 28, 2012

Pengalaman Gua Di Alam Shah : Porno Petaling St.

Itu hari lepas habis Nike Run KL, gua dengan Fantaghiro balik ikut jalan jauh sebab Dataran Merdeka tu tutup. Ikut jalan yang lalu depan Puduraya tu lepas tu Petaling Street sebelah kiri. Sempat juga gua toleh toleh melihat sekitar Petaling Street yang penuh dengan orang lalu lalang. Masing masing sibuk mencari barang masing masing. Ada yang cari kasut murah, ada yang cari jersey murah, ada jugak mat saleh yang mencari cenderamata untuk kawan kawan di London. Tak ada pun yang carik CD porno.

Tapi gua tengok Petaling Street sekarang dah tak indie langsung. Jalan kat tengah tu kosong, jangan kata kereta, lori Balai Polis Bergerak tu pun boleh lalu tanpa gangguan. Apa cerita gengster Petaling Street?

Dulu masa gua form 2 (2004) Petaling Street tu gila babi sendat nak mampos. Lu memang tak boleh nak berjalan langsung. Paling cun bila lu masuk je, terus ada cina tunjuk list cerita porno depan muka lu. Masa tu  jugak Petaling Street penuh dengan gengster cina. Bukan macam cina yang lu jumpa kat UM ni, pakai spek, baca buku, main pingpong. Gengster dia gila tak pakai baju, tattoo penuh kat tangan.

Peraturan kat Petaling Street masa tu ada banyak. Yang paling penting, kalau lu orang saja saja nak usha barang, tak payah la nak buat buat tawar menawar lepas tu tak beli. Memang carik nahas. Silap haribulan lu orang jadi add-on Bak Kut Teh cina cina tu.

downgila petaling street CD porno blue

Nak dijadikan cerita, kawan gua sorang ni,  Gengster Labis (bukan nama sebenar) masa tu mengada nganda nak menengok cerita porno. Nak tengok yang beli dekat Petaling Street, macam la tak boleh download sendiri. Masa mula mula masuk itu Petaling Street, terus ada cina offer si Gengster Labis ni cerita porno.

Cerita porno ni pulak ada gred gred dia. Ada yang gred A, Gred B, Gred C..paling tak guna ada lah gred bawah lagi dari Gred C. Gred apa gua tak tahu. Harga pun ikut gred la. Gred A paling mahal. Ada lah dalam RM35. Si Gengster Labis ni pulak satu. Nak porno gred A, tapi nak murah. Punya la power dia tawar menawar. CIna tu offer RM30, dia nak murah lagi. turun lagi, tak nak jugak. nak lagi murah.

Last last si Gengster Labis dapat beli sekeping CD porno Gred A dengan harga RM5, gila babi murah. Gua terus jadi jeles. Dengan muka sombong dan gembira Gengster Labis terus memasukkan CD tersebut didalam tray CD.

Gengster Labis tekan 'Play'

"Eh..gelap je...", ujar kawan kawan sekeliling masih lagi teruja dengan CD gred A.

"Memang la gelap..awal lagi. Sabor..", jelas Gengster Labis.

"Hah tu dah keluar heroin dia, hero pun dah ada..Peh Gred A gred A.", masing masing teruja.

Tiba tiba,

"TAHI!! SIALAN! JAHANAM!*&*(!!!!!)(@#", semua rage di dalam cyber kafe.

******

2 Minit selepas itu penuh dengan sumpah seranah, segala macam carutan keluar.

"Tulah kau. Kau nego lah lagi dengan cina tu.!", jelas sorang kawan. Marah gayanya.

"Mana aku taw nego banyak banyak dia boleh bagi cerita blue keling. Patut lah dari awal dah gelap.....Haihh"

Gila babi porno keling. Dah la dalam bilik gelap, hero pulak gelap, heroin pun sama gelap. Apa yang lu nak tengok pun entah?

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...