Masalah Twitter | downgila

Wednesday, October 24, 2012

Masalah Twitter

natasha evans twitter BBNU budak sekolah

Sekarang gua macam ada rasa lagi menaik tulis kat blog berbanding dekat Twitter. Twitter sekarang penuh dengan Beruk Baru Nak Up (BBNU) yang tak habis habis cerita pasal kekasih hati, masalah cinta atau pun tension PMR dah dekat. Contohnya macam ni


macam ni
Dan ini
Dan ada jugak yang macam ni
Dengan wujudnya beruk beruk macam ni, gua dah malas sangat nak masuk campur hal hal Twitter. Buat apa susah susah ada website sendiri tapi tulis banyak banyak dekat website itu Jack Dorsey yang punya?

Lepas tu boleh pulak ada jugak lagi pakcik menteri mana entah cadangkan untuk budak budak boleh bawak henpon pergi sekolah?

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...