Kes Hari Ibu Haram | downgila

Sunday, May 12, 2013

Kes Hari Ibu Haram

Gua tak paham betul jenis yang bila Ustaz Azhar Idrus cakap je terus semua nak percaya. "Yang tu kapir!" semua pun "Kafirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr". "Yang ini haram!" semua pun "Haraaammmmmmmmmmmmm". Mau duk leks la brader. Jangan cepat sangat terus lompat ke konklusi. Ustaz Azhar Idrus tu pun manusia jugak. Ada lah salah silap.

Yang gua konpius sekarang ni pasal kes hari ibu haram ni. Si Ustaz Azhar Idrus cakap Hari Ibu ni haram sebab sama dengan hari mother church apa benda entah.

Hari ibu ialah hari Mother Church/Ibu Gereja Kristian. Siapa nak sambut, silakan. Siapa takut rosak akidah, jangan sambut
Amboi sedap je cakap orang rosak akidah sebab nak tunjukkan kita hargai mak ye. Kah kah kah. Pada gua Hari Ibu ni haram kalau lu orang pergi sambut dengan mak lu orang dengan menghadiri parti bogel dekat Bukit Bintang sambil pusing pusing kepala dengar lagu Lady Gaga, ye dia jatuh haram.

Dah la, gua malas nak cakap banyak banyak. Lu orang gaduh la dulu pasal hari Ibu ni haram ke tak untuk kali kelima belas juta. Gua nak pergi ejas ejas kerja sekolah gua sambil bermuruku dulu.


hari ibu haram, hukum sambut hari bu, hukum sambut mother's day, hari ibu tak haram

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...