Awesome Galak | downgila

Friday, March 09, 2012

Awesome Galak


Uncle ni memang nombor satu. Dia ni bukannya takde can pegang pistol. Ada can tapi dia sengaja tak nak guna. Tak baik tembak tembak ni dia kabor. Naya ke orang nanti. Member india pakcik ni hok gemuk botak tengah nama Linggam ke apa tu suruh pakai pun uncle ni degil tak nak guna. Dia tahan guna pisau lipat dari pakai pistol.

Ada sekali tu dah dapat pistol ni dekat tangan. Tapi dia tak buat tembak budak Castello tu. Dia buat spanar pulas paip air nak lawan orang jahat. Cilakak betul uncle ni. Lu memang true. Gua kasi 6 bintang! Tapi kenapa pengumuman kolej gua tak reti reti stop ni. Celaka




Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...