Tangan Kata Jangan, Otak Kata Silakan | downgila

Thursday, April 11, 2013

Tangan Kata Jangan, Otak Kata Silakan

DOWNGILA MEAT SPIN

Gua tengah sedap layan Trouble Trouble Trouble Taylor Swift. Sekali gua ternampak member 2 orang berborak sambil 'spiking' english. Gua terbaca dan baca. Tiba tiba kawan yang sorang ni tweet:


"Apa ni 'Meat Spin'...", gua jadi tertanya tanya. Lalu terus jari secara automatik google. Dari keputusan google gua, Benda ni mesti benda bodoh dan membazir masa ni. Otak  cakap jangan klik link pertama tu. Tangan diserang cibai mengada-ngada nak jugak klik.

Tangan: Nak klik ke taknak klik? Klik? Ke tak payah?

Otak: Klik laaa kemak, bukan susah.

Tangan: Serius?

Otak: Klik la sial. Susah sangat.

Tap! Gua klik link pertama.

FAKING!!!!!!

Setan setan setan setan!!! Yang lagi setan rumet gua ada dekat belakang, pandang gua semacam terus. Fak! Lu orang jangan pergi google 'Meat Spin' lepas tu klik link pertama tu. Gua dah bagi amaran keras dari kerajaan ni.
Search item : harlem daphne iking parlimen bubar pru13 justin bieber monyet diana remy ishak pasaraya NSK rumpai laut collagen ops daulat sulu menteri papagomo rusdi ramli nora danish menteri pertahanan kiram spm najwa latiff seksi hak rozita berita terkini lahad ops daulat pengganas

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...