Font: Vitesse (Vitesse Medium Free Download) | downgila

Friday, April 12, 2013

Font: Vitesse (Vitesse Medium Free Download)

vitesse font download  Hoefler & Frere-Jones
vitesse font download  Hoefler & Frere-Jones
vitesse hoefler jone download preview
vitesse font direct download free  Hoefler & Frere-Jones

Font ni gua baru dapat tadi. Font dari pembuat font professional yg sgt pemes iaitu Hoefler & Frere-Jones. Terus gua test drive. Cun.

Font ni antara font yang smart juga untuk dibuat poster sebab dia ada weight yg tebal. Kalau nak beli buat poster raya nanti boleh laa. Dah tak banyak tinggal. Ada belas belas je.

Gua dengan baik hati nak kasi download Vitesse Medium free. Go SINI 

Kalau nak angkat yang full (ada 12 weights), lu orang terus kontek/download, go SINI. Gua tak ada pegang. Malas gua nak pergi pejabat pos.

Vitesse font free download mediafire rapidshare

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...