Job: Bisnes Card Untuk Byrawlins | downgila

Tuesday, April 09, 2013

Job: Bisnes Card Untuk Byrawlins

byrawlins business card

Ini adalah bisnes card yang gua buat untuk bader Rawlins. Blog dia kat SINI. Gua buat ada 5 variasi kaler. Yang dalam preview tu satu kaler je.

Bader ni sangatlah awesome. Gua buat dia tak ada komplen pape pun. Jadi segalanya berjalan dengan lancar. Terima kasih bang, murah rezeki.

Yang nak tempah jugak jangan malu malu kontek gua macam biasa dekat Twitter >> @HeyAzwan. Atau emel gamep01nt@yahoo.com.

Notakaki: Peh sekali pandang gua baca kontek tu jadi mende lain pulak. Bahaya bahaya. Kontek dalam bahasa melayu mende?

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...