Pikom PC Fair 2012 | downgila

Saturday, July 14, 2012

Pikom PC Fair 2012

Sejak hari Jumaat itu hari, telah berlangsung satu event yang gua last pergi masa Tingkatan 2, carik mp3. Jadi 8 tahun kemudian, gua akan kembali menghangatkan Pikom PC Fair yang telah berlangsung 2 hari. Esok hari last. Gua nak carik kamera la sikit. Nak buat tangkap gambor dekat site tu buat bukti yang gua pergi kerja hari hari.

Seperti biasa,siapa nak cuci mata tengok makwe cina baju tak cukup kain sila la tuju KLCC besok, ada la diorang duk promote kamera ke laptop tu besok. Yang nak belanja gua makan nasik sila bagitahu awal awal senang kita deal tempat.

Kenapa lu orang kena tuju KLCC besok?

Apple - MacBook Pro with Retina display


Apple - MacBook Pro with Retina display pikom pc fair 2012 klcc

Apple - MacBook Pro with Retina display

Ada laptop baru... (tak dapat beli sebab mahal hanjeng, pegang pegang try guna pun jadilah)




Ada henpon baru


Pamela Anderson see-thru dress at the David Hassellhoff roast
Ada Pamela Anderson


Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...