Downgila Wallpaper 5 | downgila

Monday, January 14, 2013

Downgila Wallpaper 5

Hazwan Kamarudin Waniey Khirzuan downgila wallpaper Sharifah Zohra Jabeen

Sebenarnya gua edit gambar ori ni tadi tak ada niat pun nak buat wallpaper. Sekali bila pandang, brader dalam gambar tu memang semacam tengah downgila. Jadi gua terus pekena buat jadi wallpaper.

DOWNLOAD SINI

Rasanya macam ada kasar sikit sebab gua tengah tak ada mouse sekarang. Padam semua guna mousepad. Haram jadah susah gila.

Model tersebut adalah brader Hazwan. Siapa siapa yang nak talent untuk modelling sila contact beliau melalui Twitter. Pencapaian terbaik beliau setakat ini adalah memenangi pertandingan gambor yang diajukan oleh Macbeth Malaysia sekaligus memenangi tiket free ke Rockaway 2012.

Sharifah Zohra Jabeen memalukan pelajar UUM bhavani

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...