Sibuk Dan Dr Rozmey | downgila

Thursday, February 09, 2012

Sibuk Dan Dr Rozmey

dr rozmey faster poster buruk

Dua Tiga hari ni sibuk gua makin menaik pulak. Nak setel macam macam, Motor gua yang barai kat parking belakang ni belum pikir lagi. Ni kena setel hal Teater dulu. Nak download movie pun tak ada masa. Internet pun jarang jarang guna.

Tentang isu semasa gua banyak juga ambil tahu sejak akhir-akhir ni. Akses internet yang disediakan di kepala katil adalah laju, tapi gua mana lepak bilik sekarang, kesibukan gua menyebabkan gua jadi banyak membaca surat khabar.

Pejabat Kolej gua pulak memang dah tahu nak buat kerja bila gua sampai. Tak dan berapa minit, teh tarik satu sama surat khabar dua ada disangkut ditepi pintu untuk gua baca. Yang tak sedap surat khabar dia bahasa omputeh pulak. Feeling dia tak sama la nak baca.

Tapi kalau dekat kedai kopi, banyak jenis surat khabar metro tu. Yang tak sedapnya kedai tu beli surat khabar Metro ni, berita merepek. Cerita orang makan nasi lauk 3 jenis pun boleh jadi isu. Celaka. Itu belum masuk bab orang bercerai dan muka Doktor Rozmey. Astaghfirullah............

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...