Halusinasi | downgila

Friday, February 17, 2012

Halusinasi



Selepas lebih 2 minggu training siang malam pagi petang, dapat la jugak akhirnya team teater kolej gua, Halusinasi mementaskan teater "Relik : sebuah lagenda berdarah" semalam. Gua sebagai sebahagian daripada show memang lega dan berpuas hati. Yang tengok tak tahu la pulak. Bosan ke, best ke kan. Yang penting kitorang dah buat sehabis baik.

Terima kasih dekat coach kitorang Adeq, tahun ni tahun ketiga gua bekerja dengan dia. Pengarah yang bertungkus lumus ajar, Ayed, Abg Supi, Syahmi, Kak Ed, Afiq, Abg Azlin, dan ramai la lagi senior senior yang tolong. Seminggu kitorang makan sebab senior yang sponsor.

Terima kasih jugak dekat halusinasi punya crew dan para pelakon yang menjayakan teater ni. Mula mula gua agak risau budak budak 1st year tak dapat tahan centralize yang sangat pack dan memenatkan. Tapi diorang berjaya membuktikan yang diorang ni powa. Credit dekat Manis, Zaf, Jaja, Aina, Luqman, Epul. Korang semua mmg powa. Yang masuk mula mula bapak ramai. Last last yang tinggal 4-6 orang ni lah yang kitorang nak untuk join family Halusinasi.

Lagi terima kasih dekat kawan kawan 3rd year dan 2nd year, Cina, Hamdan, Hazim bertungkus lumus menjaga bahagian teknikal, yang nak sebut semua memang tak dapat la sebab ramai kan. Hah lupa pulak si Afif Fadhuli dan adik dia si "He-Who-Shall-Not-Be-Mentioned".

Terima kasih dekat yang datang tengok show semalam. Penuh panggung sampai ada yang kena berdiri dan duduk atas tangga. Terima kasih dekat member member sekolah gua, Jai, Eqi, Otai, Bangi, Mok dan penyeri si Asya. Mintak maaf tak dapat keluar semalam sebab gua kene setel banyak kerja lagi.

Tak lupa dekat kosmet kosmet tersayang si Fatin, Myra, ODE. Diorang dah nak g korea next sem. Habis lah aku bosan takde makwe nak ajak lepak.

Apa apa pun congratz dan terima kasih

LAMPIRAN
halusinasi kolej kediaman kelima universiti malaya makum 2012 feseni karviter Syed Ahmad Nazrullah
halusinasi kolej kediaman kelima universiti malaya makum 2012 feseni karviter Syed Ahmad Nazrullah

halusinasi kolej kediaman kelima universiti malaya makum 2012 feseni karviter Syed Ahmad Nazrullah









Hah carik mana satu gua mana satu lelaki taiping

Lupa nk letak...gambar ihsan dari cik adik manis Ika Zul


******

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...