TIPS : GUNA FACEBOOK BARU "TIMELINE" | downgila

Friday, December 16, 2011

TIPS : GUNA FACEBOOK BARU "TIMELINE"


Tadi kecoh kecoh dekat Twitter pasal FB punya profile baru. Nama dia timeline. Sekarang masih dalah percubaan. Tapi kepada kutu yang tak ada kerja nk try boleh guna steps dibawah

1) Go SINI.

2) Click “Get Timeline.” ...Tudia. dah enabled, tapi belum published lagi

3) Click “Publish Now.” Siap

4) Klik share button kat sebelah. Share dengan member, Jangan nak song song. Bila melayu nak maju?

Dah enable jangan nak banyak bunyik privacy lu orang terganggu la apa. Dah kalau nk privacy sangat pergi buat social network sendiri. Suruh atuk lu, nenek, abang saudara, adik angkat lu orang je guna. Baru ada privasi. Guna benda free nak banyak komplen. Gua panas betul dengan sakai sakai macam ni. Sekian Terima Kasih

Contoh Profile baru dekat dalam...



Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...