Kalau Cuti | downgila

Tuesday, September 10, 2013

Kalau Cuti

tiz zaqyah dan remy ishak razak bertudung

Kalau sekarang ni cuti, gua dekat rumah biasa baru je lagi bangun. Gua akan bangun sekitar waktu ini dan kadang kadang boleh terlajak sampai terlepas cerita Jodoh Itu Milik Kita lakonan Tiz Zaqyah. Bangun saja gua akan mencari surat khabar dan membaca bahagian dunia. Bahagian lain sikit pun gua tak ambik port sejak Amerika buat macam bagus nak serang Syria.

Gua tak nak hilang tumpuan dengan kes kes suami potong kemaluan sendiri, lori terbabas akibat mengantuk, nenek dikurung dalam van dan mahathir bergurau dengan badawi. Tapi sejak akhir-akhir ni bapak gua jarang beli paper. Mungkin duit pencen dia dah berkurangan. Seterusnya gua mencari sarapan apa apa yang patut. Pada masa ini, nasi goreng di dalam tudung saji mengalami masalah minyak menurun dan gua akan kaut bahagian atas-atas bagi memastikan tidak mengambil kolestrol berlebihan.

Selesai bersarapan gua akan membancuh secawan teh panas sambil menonton highlight perlawanan perlawanan bola yang sudah untuk melihat gol gol dengan lebih mendalam. Lepas dah habis aje teh gua akan pekena tengok movie dekat channel movie tu sampai lebam. Kalau tak ada cerita gua tengok Super Spontan. Tapi Super Spontan 2013 yang baru ni macam gampang tak best langsung. Lagi-lagi Nabil. Point dia tak habis habis telinga capang. Buat lawak macam budak sekolah menengah jeeee.

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...