Melihat Negeri Orang | downgila

Friday, January 22, 2016

Melihat Negeri Orang

weird food bizarre food Vietnam dog

Besok gua akan fly ke Vietnam sampai Isnin. Boleh tahan nerves bila lu orang google scene makanan kat Vietnam ni. Segala jenis ular, ulat raja, lipas, biawak goreng semua ada. Anjing pun silap-silap boleh jadi goreng kunyit. Gua kesian ke anjing dekat Vietnam sebab hidup pun mesti kena fikir-fikir bila masa nak keluar taknak terserempak dengan manusia.

Oleh itu, sekarang gua tengah buat kira-kira berapa banyak megi cup gua kena bawak untuk ke Vietnam selama 4 hari ni. Sambil-sambil tu gua dah boleh la stop tengok gambar makanan Vietnam ni untuk mengelakkan terjeluak.

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...