Pakcik Jensen | downgila

Thursday, September 24, 2015

Pakcik Jensen

Adam Jensen Deus Ex Human Revolution

Gua tak balik raya haji ni sebab esok kerja. Jadi apa yang gua buat harini adalah belek-belek whatsapp family tengok gambar anak sedara gua. Adik gua pulak perangai jilaka tag gua dekat instagram gambor goreng jering mak gua.

Jadi sepanjang hari ni, gua menghadap laptop main game. Sebenarnya orait juga layan game tembak tembak ni. Gua sekarang tengah tarik feel nak lawan geng jahat punya ketua je ni. Gua harap ketua dia tak power sangat. Biasanya sebelum ketua tu yang power susahnya, jenis liat nak mati. Takpe la kita tengok je la nanti macam mana.

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...