Tetiba tangan gua gatal gatal nak buat blog sendiri | downgila

Sunday, October 03, 2010

Tetiba tangan gua gatal gatal nak buat blog sendiri

Disebabkan Cracksevens tu tempat download dan gua rasa mcam xsesuai pulak gua merepek kat sana, gua dengan bangganya nk buat satu blog sendiri yg baru. Blog kali ni gua jamin xde broken link. Bahahahha....

Disebabkan gua xberapa nak pandai, gua kna repeat la sesetengah paper,so sekarang gua tengah buat short sem. Takde masa sangat nk merapu kat sini. Oh.. blog ni pon gua mlas nk kesah page rank ke, followers ke visitors ke bagai. janji gua puas

Sambung Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...